Bureau WILTING 
Coaching & Training

Werkwijze

Bouwen aan welzijn begint met een goede analyse van jouw situatie en wens. Hieruit volgen een plan van aanpak en/of offerte waarin kort de doelen staan beschreven en na hoeveel gesprekken we de resultaten evalueren. Zo is helder waar je aan toe bent qua tijd en kosten.

Insteek van de coaching is het versterken van jouw inzicht en vaardigheden, zodat je leert omgaan met lastige thema’s en keuzes maakt die echt passen bij jou. Dat gebeurt door coachende gesprekken. Ook wordt er gewerkt met verschillende methodieken en vormen, om optimaal aan te sluiten bij jouw doel. Na een gesprek kan je een opdracht mee krijgen om meteen de link naar de praktijk te leggen.


Locatie

Qua locatie kan gekozen worden uit een eigen gespreksruimte, maar ook uit coaching op locatie (thuis, school of werkplek) of wandel coaching, afhankelijk van wat het best past bij de begeleidingsvraag.


Openingstijden/Bereikbaarheid

Wilting Coaching & Training is bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur. Het kan voorkomen dat ik je niet meteen telefonisch te woord kan staan. Spreek dan naam en telefoonnummer in, of stuur een mail. Dan bel ik binnen een werkdag terug.


Kosten en vergoeding

Je kan vrijblijvend contact opnemen om te oriënteren wat Wilting Coaching & Training voor jou kan betekenen. Dat kan telefonisch of face to face. In dit gesprek wordt nog geen uitgebreide analyse gemaakt. Hier wordt kort toegelicht wat bureau Wilting aan coaching en training biedt en nadere uitleg gegeven op je vragen, zodat je een goede keuze kan maken en kan beoordelen of het aanbod past bij je doel.

Als het aanbod aansluit bij jouw doel volgt een analysegesprek. In dit gesprek bespreken we uitgebreid jouw doelen en stemmen we af hoeveel vervolg gesprekken nodig of gewenst zijn. Hieruit volgt een offerte waarin de kosten van jouw coachtraject transparant worden toegelicht. Zo is het altijd helder en weet je steeds waar je aan toe bent.

In sommige situaties kunnen de kosten worden vergoed vanuit een PGB. Ook werkgevers vergoeden vaak de coaching, met name als deze gericht is op loopbaan, verminderen van spanningsklachten, voorkomen van uitval en vergroten van persoonlijke effectiviteit. 

Het is de moeite waard om naar de mogelijkheden te vragen bij je werkgever of bij het zorgloket van de gemeente waarin je woont.  


Contactgegevens 

Adres: Segment 3, 6921 RC Duiven

Telefoon: 06 380 26 939

E-mail: Info@bureauwilting.nlBouwen aan welzijn en delen in groei 

Welzijn groeit door te delen. Met jouw persoonlijke groei bouw je mee aan het welzijn van anderen. Zo bouwen we samen aan welzijn en groei. Bureau Wilting steunt de volgende doelen:

- Kinderfonds MAMAS 

- Nederlandse Rode Kruis


- Save the Children 
Kwaliteitsbewaking

Stichting Kwaliteitsregister Jeugd: SKJ-geregistreerd onder nummer 110007089
Nobco-gediplomeerd
 

Privacy verklaring

Download hier de Privacy Verklaring:  Privacy%20verklaring.pdf